Nähdään SuomiAreenassa 13. heinäkuuta!

Porissa heinäkuun puolivälissä pidettävä SuomiAreena on eräs kesän kohokohtia, joten on luonnollista, että korkealentoisin Suomi 100 -hanke on siellä mukana.

Suomi 100 -satelliittia ja sen huimaa Avaruusrekan kiertuetta esitellään Aika-lavalla torstaina 13.7. klo 10-12 ja 14-16 olevissa "Koko Suomi juhlii" -sarjassa.

Olemme mukana Avaruusrekan kiertuetta voimakkaasti tukevan Espoon mukana "Tulevaisuuskuvia Espoosta" -osassa, missä kerrotaan Avaruusrekan ja Suomi 100 -satelliitin lisäksi jännästä aiheesta: hyönteisten viljelystä. Avaruudella ja hyönteisillä on paljon yhteistä, kuten juuri Espoo: sieltä ponnistaa monenlaista tulevaisuuden osaamista. Espoon kaupunki on syksystä 2017 lähtien mukana tekemässä EntoCube Oy:n mullistavaa ideaa sirkkafarmista mahdolliseksi. Samoin se Espoo on mukana Suomi 100 -avaruusrekan kiertueella kautta Suomen ja panttaa rekkaa varsinaiseen kiertueen jälkeen omalla, Avaruusmatka 2017 -nimen saaneella kiertueellaan eri puolilla Espoota.

Aikalavan lisäksi Suomi 100 -satelliitti on mukana yleisölle avoimessa Aikalavan Loungessa.

Jos siis olet Porin seuduilla ensi viikolla, niin tervetuloa juttelemaan ja kuulemaan lisätietoja satelliitista, sirkoista, Avaruusrekasta ja Espoosta. Ja jos et ole suunnitellut keikkaa Poriin, niin tässä on muutama ylimääräinen syy tehdä niin!

Lue lisää SuomiAreenasta tapahtuman nettisivuilta.